Dit is een voorbeeld van een categorie in een kennisbank. Je maakt deze simpelweg door een nieuw artikel toe te voegen in de Kennisbank in Wordpress.

Een nieuw artikel wordt automatisch een categorie in de Kennisbank en verschijnt als sublinkje in de kennisbank in de zijbalk van je website.

Kennisbanken kun je maken en beheren in Wordpress via Instellingen --> Tjop Kennisbank

Hier vind je een uitgebreide instructie voor de Kennisbank.

Wanneer je een kennisbank hebt gemaakt zie je deze aan de linkerkant als nieuw tabje in Wordpress verschijnen. Deze voorbeeld kennisbank mag je uiteraard weer verwijderen wanneer je deze niet nodig hebt.

Je ziet op deze pagina ook nog een link naar een artikel, dat is een voorbeeldartikel in deze categorie. Zodoende heb je een kennisbank welke 3 lagen diep gaat:
  • Kennisbank
    • Categorie
      • ArtikelEen artikel maak je door in de kennisbank een nieuw artikel toe te voegen en deze vervolgens als "dochterpagina" onder een eerder aangemaakte categorie te hangen.

Je ziet zodra je in de editor bent aan de rechterkant een blokje genaamd "Attributen" met daarin een dropdown menu voor het kiezen van een hoofdpagina, deze staat standaard op "geen hoofd".

Wanneer je daar een eerder aangemaakte categorie selecteert plaats je het artikel in die categorie.

Artikelen in Categorie 1