Jaloers op Ivo

Jaloers op Ivo

Jaloers op Ivo

OkĆ©, zijn verjaardag was dan een paar dagen geleden, maar who cares? Als je de leeftijd van 75 lentes bereikt, maken die drie dagen ook niet zoveel meer uit. You love him or you hate him, zullen we maar zeggen. Toegegeven: stiekem kijk ik weleens naar de TV Show. Waarom? Geen flauw idee. In ieder geval niet om Ivo Niehe zelf. Bescheidenheid siert hem niet. En dat vind ik ook niet erg. Sterker nog: het maakt me niet zoveel uit of hij zichzelf nu fantastisch vindt of niet. Hij heeft het helemaal gemaakt in Frankrijk. Zegt ie zelf. 'Ik ben een soort meneer geworden hier, omdat ik zo goed Frans spreek.' Niet alleen Frans, ook Engels, Duits, Italiaans en Spaans rollen vloeibaar šŸ™„ van zijn langue.

Wel een kleine kanttekening mijnerzijds. Je talen spreken, is toch wel wat anders dan je talen beheersen. Iets binnensmonds verdoezelen, okƩ soit, maar gaat het op papier mis, dan word je genadeloos neergesabeld door iemand die het net iets beter weet dan jij. Jammer dan. Nu hebben we Ivo daar nog niet op kunnen betrappen. Hij zit niet in onze vertalerspool. Wil je geen risico lopen op verkeerd vertaalde teksten, dan kun je ons natuurlijk inschakelen, via info@topvertalers.nl.

Gelukkig is de talenknobbel van Ivo goed bedoeld, mensen. Hij meent het allemaal niet verkeerd. Ergens is het juist hartstikke knap dat hij zijn talenten zo goed inzet. Misschien zijn we gewoon met zā€™n allen een beetje jaloers.

Over de schrijver
Reactie plaatsen