Allround vertaalbureau

Allround vertaalbureau

De uitdrukking VIP’s slaat niet altijd op personen. In dit geval staat het voor de Very Important Plants van Valkplant die met alle egards worden behandeld. En als Valkplant haar planten al als VIP behandelt, doen de verschillende Europese vertaalexperts van TopVertalers (allround vertaalbureau) dit natuurlijk ook.

“Zelf vertalen kost ons (te) veel tijd, daar voor zetten we liever een allround vertaalbureau voor in”

Valkplant: “Zelf vertalen kost ons (te) veel tijd en bovendien hebben we te maken met specifieke botanische termen waar je zelf vaak niet op komt. Je mist de essentie in de betreffende taal, zoals bijvoorbeeld in het Frans. Wij vinden het daarom van essentieel belang dat de vertaling wordt gemaakt door een moedertaalvertaler die thuis is in de botanische sector”.

‘Groen’ vertaalexperts in diverse Europese landen

TopVertalers (allround vertaalbureau) is in staat uit het vertaaloerwoud voor elke discipline en voor elke taal de juiste vertaler te selecteren. Dus werken er nu ‘groene vertaalexperts’  uit verschillende Europese landen voor Valkplant. “De samenwerking met TopVertalers werkt prima. Enthousiaste mensen die de vertalingen snel leveren. En omdat we zelf niet alle talen machtig zijn, heb ik uiteraard de vertalingen nog even laten controleren. Deze werden gelukkig prima bevonden en zo zijn we dus een verdere samenwerking aangegaan. Ik kan TopVertalers van harte aanbevelen”, aldus  Valkplant.

Valkplant Innovative Plants, VIP For Plants

Valkplant BV heeft jarenlange ervaring binnen de boomkwekerijsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in het beoordelen en uittesten van nieuwe plantensoorten en het opzetten van een kwekersnetwerk om deze nieuwe soorten te gaan kweken. Zij  ondersteunt dit netwerk met vakinhoudelijk teeltadvies en samen met de kwekers worden de nieuwe soorten op de markt geïntroduceerd met daarbij de benodigde marketing. Bovendien heeft Valkplant BV veel expertise in huis op het gebied van kwekersrechtelijk bescherming van nieuwe plantensoorten in Europa en de USA en van het exporteren daarvan. Door deze gebundelde krachten worden nieuwe plantensoorten met succes geïntroduceerd. De nieuwe soorten krijgen stuk voor stuk deze VIP-behandeling. Valkplant noemt ze daarom niet voor niets Very Important Plants!

Ook op zoek naar een (specialistische) vertaling? Neem dan vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
We denken graag met je mee, voor de langere termijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen