Beedigd vertaler

Beedigd vertaler

Het gerenommeerde notariskantoor Hofsteenge & Wesseling in Enschede is aangesloten bij Netwerknotarissen; een samenwerkingsverband met hoge kwaliteitseisen. Aangezien een correcte juridische vertaling zeer nauw luistert, maakt Hofsteenge & Wesseling dan ook al jaren gebruik van de beëdigde juridische vertalingen van TopVertalers. Hofsteenge & Wesseling kan er continu van op aan dat er een professioneel beedigd vertaler wordt ingezet.

Beedigd vertaler voor juridische vertalingen 

De kandidaat-notaris laat dan ook weten zeer content te zijn met de manier waarop TopVertaler te werk gaat: “Het plaatsen van een opdracht wordt me erg makkelijk gemaakt en mijn mail wordt steeds per direct persoonlijk beantwoord. Bovendien voldoet de kwaliteit van de beëdigde juridische vertalingen ook helemaal aan onze hoge eisen. Ook als het met spoed geleverd dient te worden, blijft jullie kwaliteit gewaarborgd. Ik ben blij dat ik daarmee ontzorgd wordt”. Daarnaast spreekt mevrouw haar tevredenheid uit over de adviezen op maat die onze vertaalexperts geregeld geven.

Prettig persoonlijk contact

Hoewel  vertaalopdrachten doorgaans per mail worden doorgegeven, is de Netwerk-Notaris tevens zeer te spreken over het persoonlijke contact: “Jullie zijn attent en klantvriendelijk. Het persoonlijke contact vind ik zeer prettig. Dat is bij TopVertalers goed geregeld”. Afgesproken is dan ook dat de beëdigde vertaling door de beedigd vertaler persoonlijk wordt afgeleverd aangezien de post een té onzekere factor blijkt. Het vertrouwen van een snelle, persoonlijke en betrouwbare afhandeling van de notariële vertaalopdrachten zorgt ervoor dat Hofsteenge & Wesseling TopVertalers ook bij haar collega’s van harte aanbeveelt.

Open voor informatie en advies

De notarissen van Hofsteenge & Wesseling staan open voor informatie en advies op meerdere momenten in het leven. Met het team van juridische experts ondersteunen zij bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van diverse zaken, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. Of het nu gaat over onroerend goed, de onderneming of over familiaire zaken. Doordat Hofsteenge & Wesseling is aangesloten bij Netwerk Notarissen, het landelijke samenwerkingsverband van ruim 160 zelfstandige notariskantoren en 600 gespecialiseerde notariële juristen, wordt kennis gedeeld op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.

Heeft u ook werk nodig van een beedigd vertaler? Neem gerust contact op: info@topvertalers.nl
Als langetermijndenkers denken graag met u mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen