Commercieel vertaler Engels

Commercieel vertaler Engels

Een commercieel vertaler Engels komt goed van pas als je met je product de internationale markt op wilt en zeker wilt weten dat dit goed gebeurt. Om hiervoor te zorgen is het onder andere belangrijk dat teksten zoals websites, brochures, en persberichten perfect vertaald worden. Dit is echter niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt.

“The Royal Dutch Oven”

In de reclamewereld is het erg belangrijk dat de boodschap die je wilt uitdragen ook daadwerkelijk opgevat wordt zoals hij bedoeld is. Als je in het buitenland wilt adverteren is de juiste vertaling dus essentieel. “The Royal Dutch Oven” is bijvoorbeeld een gietijzeren stoofpan in 100% Dutch Design die in 2014 op de Nederlandse markt gebracht werd. Al gauw waren landen als China ook geïnteresseerd in dit oerhollandse ontwerp. Enig nadeel was dat het Engelse “Dutch oven” vaak gebruikt wordt om een situatie te beschrijven waarin iemand zijn bedgenoot laat meegenieten van een scheet door de dekens over diegene heen te trekken. Voor de Engelstalige markt zou een andere naam voor deze pan dus duidelijk beter zijn geweest.

Laat je zaken vertalen door een commercieel vertaler Engels

Om een soortgelijke commerciële blunder te voorkomen is het inschakelen van een commercieel vertaler Engels bij de internationale marketing dus van uiterst belang. Wilt u dat uw documenten gegarandeerd vertaald worden door een moedertaalvertaler die weet wat hij doet? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen