Financiele vertaling

Financiele vertaling

Financiele vertaling

Een financiele vertaling luistert zeer nauw; je kunt je daarin geen fouten permitteren.  TopVertalers levert al jarenlang passende vertalingen voor veel financiële dienstverleners, zoals accountantskantoren, assurantie en financieel adviseurs en ook voor diverse verzekeringsmaatschappijen. Accountsorganisatie Flynth kan nu al terugkijken op een prettige, jarenlange relatie met TopVertalers. 

Experts die úw taal spreken

Het is geen toeval dat zowel Flynth als TopVertalers met elkaar samenwerken. Zij  hebben namelijk ook hetzelfde motto: ‘Experts die úw taal spreken’. Bij Flynth werken 1600 experts die de financiële taal van de ondernemer in de desbetreffende regio spreken en die zich thuis zijn in de branche van hun cliënt. De experts van TopVertalers spreken niet alleen letterlijk de gewenste buitenlandse moedertaal, echter worden tevens de vertalingen verzorgd door een hoogopgeleide vertaler die geschoold en/of werkzaam is in de vereiste bedrijfstak. Deze combinatie zorgt voor de juiste financiele vertaling.

Vakinhoudelijke terminologie

De belastingadviseur van kantoor Doetinchem legt uit: “Wij maken graag gebruik van de experts van TopVertalers, aangezien jullie zorgen voor correcte vertalingen, en voor ons voornamelijk de financiele vertaling. Ons kantoor ligt dichtbij de Duitse grens en daardoor kennen wij veel ondernemers die handel drijven met Duitsland. Nu spreken wij een aardig mondje Duits, maar wanneer het gaat om de specifieke fiscale bewoordingen komen we kennis te kort. De vakinhoudelijke terminologie van jullie vertalingen voldoet dan ook zeker aan de vereisten van de belastingdienst”.

Flynth, adviseurs en accountants

Het maximale halen uit uw ondernemerschap. Continuïteit en groei creëren, nieuwe mogelijkheden benutten. Samen met u, op basis van actuele cijfers. Dat  is wat Flynth al bijna honderd jaar inspireert. Zij zijn daar waar u onderneemt, want met ruim 60 kantoren door heel Nederland is er altijd een kantoor in de buurt. Ruim 35.000 ondernemers vertrouwen op hun adviseur, die deel uitmaakt van het netwerk van 1600 experts. Accountants, fiscalisten, juristen en subsidie-adviseurs die uw taal spreken en u helpen uw ambities vorm te geven. In uw adviseur vindt u een inhoudelijke gesprekspartner die uw branche en regio kent. Flynth adviseurs en accountants werd opgericht in 1924. Op 1 januari 2011 kwam Flynth voort uit de fusie tussen Flynth adviseurs en accountants en GIBO Groep.

Een kloppende financiele vertaling nodig?
Stuur je mail naar: info@topvertalers.nl
Als langetermijndenkers denken wij graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen