Juridisch Engels

Juridisch Engels

Van Tongeren Trading is uw allround leverancier van gebruikte pompen, machinery en overige equipment, waaronder vans en trucks. Sleutelwoorden binnen deze onderneming zijn vertrouwen, kwaliteit en het nakomen van afspraken. In TopVertalers heeft van Tongeren dan ook de passende vertaalpartner gevonden, onder andere voor de juiste vertaling juridisch Engels.

Niet alleen juridisch Engels onderlegd, maar ook technisch

De eigenaar laat weten: “Wij moesten onze leveringsvoorwaarden vertaald hebben naar het Engels en Duits. Onze eis was dat de betreffende vertalers niet alleen juridisch Engels onderlegd zouden zijn. Echter moesten zij ook op de hoogte zijn van de technische bewoordingen. En zeker de juridische terminologie is ver van ons bed, zelfs al in het Nederlands. Dus net toen wij op zoek waren naar een passend vertaalbureau, kwam de accountmanager van TopVertalers bij ons op bezoek. Dat was precies op het juiste moment”.

Delicate spoedvertaling

“Op een dag moest er correspondentie worden gevoerd vanwege het overlijden van een van onze buitenlandse relaties. Nou lukt het ‘huis, tuin en keuken Duits’ voor een gewoon briefje ons nog wel. Echter was dit tè delicaat om fouten te kunnen veroorloven. Bovendien was snelheid geboden. Door onze goede ervaringen met TopVertalers hebben we dit vraagstuk bij hen voorgelegd. Reeds de volgende ochtend was de brief in correcte bewoordingen vertaald binnen en kon meteen worden verzonden. Het buitenlandse contact is, waarschijnlijk mede door deze nette brief, behouden gebleven”, aldus van Tongeren.

Van Tongeren Trading Apeldoorn is Internationaal

Van Tongeren Trading in Apeldoorn is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte pompen, speciale machines voor industriële toepassingen. Zoals heftrucks, hoogwerkers, kranen alsmede allerlei soorten pompen en aggregaten en bestelwagens en trucks. Zij kopen en verkopen overal ter wereld, waardoor het transport van auto’s en machines dagelijkse routine is. Inruil is nooit een probleem en vanzelfsprekend levert van Tongeren maatwerk bij het regelen van een passende financiering of lease. Zij leveren deels uit voorraad, maar verzorgen ook regelmatig zoekopdrachten voor bedrijven met speciale wensen. Dankzij de compacte organisatie kent men flexibiliteit, korte lijnen, lage overheadkosten en dus scherpe prijzen.

En goed Engels, en goed juridisch vertaald ingewikkeld?
Laat ons het goed in orde maken.
Mail naar info@topvertalers.nl voor een vrijblijvende offerte

Over de schrijver
Reactie plaatsen