Juridische vertaling

Juridische vertaling

Het Almelose bedrijfsleven kent sinds kort een bedrijf met een frisse en jonge aanpak: Lubberman Online Marketing, met een passie om ondernemers succesvol te maken op het internet. Door een aanbeveling van een van de opdrachtgevers (een gerenommeerd notariskantoor), kwam voor een juridische vertaling het contact met TopVertalers tot stand. Snel werd duidelijk dat het gemak waarmee de vertaalopdracht kon worden doorgegeven, resulteerde in een snelle en hoogwaardige juridische vertaling. “Ik was soms ook verbaasd over de keus van bepaalde woorden in de juridische vertaling, omdat ik daar zelf niet op gekomen zou zijn. Dan is het erg fijn dat een vertaler in zijn of haar eigen moedertaal het weet te verwoorden”, aldus de eigenaresse.

Juridische vertaling

“Hoe TopVertalers met haar klanten omgaat, heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd per ommegaande op mijn mail gereageerd. Geen automatisch gegenereerd bericht maar een persoonlijk antwoord. De manier van benadering uit zich ook in het persoonlijke contact. Het is een klantvriendelijk bureau door haar benadering en after sales. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden” vertelt ze ons enthousiast.

Aanbevolen door een gerenommeerd notariskantoor

Door de prettige ervaring, heeft TopVertalers vertrouwen weten op te bouwen bij Lubberman Online Marketing: “Doordat ik jullie aanbevolen heb gekregen door een zakelijke relatie, is mij een intensieve en langdurige zoektocht op het internet bespaard gebleven. En bovendien was de notaris zelf zeer te spreken over jullie. Ik zal TopVertalers dan ook zeker aan mijn relaties aanbevelen”.

Advies en strategieën Lubberman Online Marketing

Lubberman Online Marketing geeft u een pasklaar advies over hoe u meer rendement uit uw website, social media of AdWords kunt halen.  U wordt geholpen zodat u beter scoort in Google en met het opzetten of optimaliseren van AdWords-advertentiecampagnes. Ook maakt Lubberman Online Marketing met behulp van Google Analytics het internet meetbaar en inzichtelijk voor u. Aan het einde van het traject heeft u een duidelijk beeld van de acties die u kunt gaan uitvoeren om uw bedrijf nog succesvoller op het internet te maken.

Wil je zelf ervaren hoe jouw professionele juridische vertaling leest? info@topvertalers.nl
Liever meteen een gerichte offerte? Offerte aanvragen

Over de schrijver
Reactie plaatsen