Kwaliteitsgarantie vertaling

Kwaliteitsgarantie vertaling

TopVertalers garandeert u een correcte vertaling. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunnen wij de vertaling tot 30 dagen na levering kosteloos aanpassen. Een fout als in bijgaand plaatje, zult u – omdat uw teksten bij ons worden omgezet door een moedertaalvertaler – niet tegenkomen. Bent u niet helemaal tevreden over de stijl die de vertaler heeft gehanteerd, dan kunnen wij uw stijlverzoeken in overleg in behandeling nemen.

Kwaliteitsgarantie vertaling en vertaalstijl

Stilistische aanpassingen zijn vaak een kwestie van smaak, en zoals we allemaal weten valt over smaak niet te twisten. Wat de ene lezer als heel prettig ervaart kan een andere lezer juist als storend ervaren. Houd er ook rekening mee dat als u de taal waarnaar vertaald is niet als moedertaal beheerst, u waarschijnlijk de kennis ontbeert waarmee u de stijl kunt beoordelen. Juist in de stijl van de tekst komt echter de ziel van de taal ten uitdrukking. Bovendien is het type tekst natuurlijk ook van belang. Een commerciële tekst dient bijvoorbeeld in een andere stijl geschreven te worden dan een juridische tekst.

Kwaliteitsgarantie vertaling bij TopVertalers

Uiteraard werken bij TopVertalers alle vertalers in hun eigen vakgebied aan de hand waarvan ze door de jaren heen een eigen bijpassende stijl hebben ontwikkeld. Wilt u dat uw documenten gegarandeerd vertaald worden door een moedertaalvertaler die weet wat hij doet? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen