Marketing vertaling

Marketing vertaling

Zeker in de toeristische sector heb je vaak te maken met vreemde talen. Mensen komen van heinde en verre naar jouw plaats, naar jouw evenement. En als echte gastheer c.q gastvrouw, wil je graag je gasten verwelkomen en rondleiden in hun eigen taal. Voor toeristische websites neemt Zutphens Persbureau de content voor haar rekening en schakelt voor de vertalingen van deze promotionele teksten de experts van TopVertalers in. Specifiek werk: marketing vertaling. 

Marketing vertaling

“Een van onze klanten wilde graag de website vertaald hebben. In het verleden hebben we aantal keren zelf zitten stoeien met vertalingen, maar voor deze website marketing vertaling schakelden we TopVertalers in. Inderdaad ‘top’. We hoefden niet langer zelf te klungelen en te puzzelen met behulp van mensen die de taal een beetje spreken of met Google Translate. Nee dit keer kozen we voor een vakkundige vertaling die precies de juiste snaar raakt. We hebben de Nederlandse versie gemaild en al binnen enkele dagen ontvingen we de vertaling. Wanneer we weer teksten vertaald willen hebben, zullen we opnieuw TopVertalers inschakelen”, aldus de eigenaresse van het Zutphens Persbureau. 

Zutphens Persbureau beweegt mensen

Woord en beeld vormen de basis in communicatie. En communicatie is nodig om klanten te laten weten wat je te bieden hebt en wel op zo’n manier dat de boodschap goed bij de doelgroep overkomt. Dat is wat Zutphens Persbureau doet met fotografie en tekst: je klant met woord en beeld in beweging brengen én houden. Een krachtige en ideale combinatie van vakmanschap en jarenlange ervaring. De werkwijze van dit bureau is als een natuurwet: actie = reactie. Zutphens Persbureau zorgt voor de actie waardoor je doelgroep in beweging komt. Het is een bureau dat helemaal gespecialiseerd is in tekst en beeld, voor onder meer je website, brochures, magazines en kranten. De fotostudio is ingericht voor reclame- en productfotografie. Ook ondersteunt Zutphens Persbureau je met haar persberichtenservice in het krijgen van free publicity en helpt het je op weg in de wereld van de sociale media.

Ben je ook op zoek naar een vertaalbureau? Dan hoef je nu niet verder te zoeken. Je hebt ons gevonden.
Neem vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
We denken graag met je mee, als lange-termijn-denkers.

Over de schrijver
Reactie plaatsen