Orgran plantaardig tandvlees

Orgran plantaardig tandvlees

Jaren terug volgde ik een glutenvrij dieet. Er lagen een paar merken glutenvrij meel en ik moest mijn keuze maken op basis van de informatie die op de verpakking stond. In de schappen lag tussen allerlei andere merken, deze verpakking van Orgran:

Productbeschrijving Orgran Glutenvrij meel:
Nederlands
ORGRAN Helemaal honk meel (weit zonder kosten/overvloedige oogst zonder kosten)
INGREDIENT: Mais Zetmeel, Tapioka meel, rijst meel Plantaardig tandvlees: Guar tandvlees, methylcellulose
Voortbrengsel van Australië

Klik op de foto in dit artikel om de afbeelding uit te vergroten.

In welke fabrikant zou ik meer vertrouwen hebben gehad? In eentje die wél een paar dubbeltjes had neergelegd voor het laten maken van de vertaling voor zijn verpakking of eentje die dacht met Google Translate slim en goedkoop uit te zijn?

Je begrijpt: Organ nam ik eenmalig mee naar huis.
Voor de lol.
Het andere merk heb ik jarenlang gebruikt. Louter omdat dit product mij het vertrouwen gaf dat dit bedrijf de juiste keuzes maakte en niet bespaarde ten koste van mij, de consument.

Hoeveel mensen zouden net zo handelen als ik?
Hoeveel omzet zou dit Orgran wereldwijd kunnen hebben gekost?

Wat is jouw tip aan deze organisatie? Schrijf ‘m hieronder!

Orgran plantaardig tandvlees

Over de schrijver
Reactie plaatsen