Technisch Frans

Technisch Frans

Ook een goede vertaling technisch Frans nodig? Net als de IBK Groep?
IBK Groep staat voor de hoogste kwaliteit in producten en installaties voor koudetechniek, airconditioning, luchtbehandeling en compressor revisie.
Voor de vertalingen van hun technische handleidingen, verwacht IBK dan ook de hoogste kwaliteit. TopVertalers voldoet met de technische vertalingen dan ook aan deze (terecht) hoge eisen.

Kennis van de vakterminologie bij een vertaling technisch Frans

IBK Koudetechniek vertelt: “Onze producten worden op maat gemaakt voor onze klanten. Bij zulke op maat gemaakte producten worden uiteraard ook bijpassende handleidingen gemaakt. Nou kunnen we ons wel goed redden met de Engelse taal maar voor andere talen wordt het problematischer, zeker omdat het gaat om specifieke technische bewoordingen. Kennis van de vakterminologie in de desbetreffende taal is dan ook van zeer groot belang. TopVertalers heeft die experts gelukkig in huis, zodat we de juiste vertalingen technisch Frans binnen krijgen”.

De tarieven liggen ook nog eens lager

De projectleider is zeer tevreden: “De medewerkers van TopVertalers zijn correct, accuraat en handelen zeer snel. De vertaling was snel bij ons binnen en daarnaast liggen de tarieven ook nog eens lager dan bij ons vorige vertaalbureau. Al met al is de samenwerking met TopVertalers zeer bevredigend te noemen en we zullen jullie zeker aanbevelen”.

IBK Koudetechniek in Apeldoorn

IBK Koudetechniek in Apeldoorn maakt deel uit van de IBK Groep in Houten. Zij leveren vanuit een onafhankelijke positie klantgerichte, duurzame oplossingen op het gebied van Airconditioning, Koudetechniek, Luchtbehandeling en Service & Onderhoud. Duurzaam betekent voor IBK; respect voor omgeving en milieu, innovatie, hoge energie efficiëntie, betrouwbaarheid. En niet te vergeten een langdurige relatie met opdrachtgevers en leveranciers. De klant staat dan ook centraal. Zij luisteren naar de wensen van de klant en denken mee in oplossingen. Zij hechten waarde aan het nakomen van afspraken. Samenwerking en kennis zijn de hoekstenen van hun succes en de medewerkers staan hierin centraal. Hun cultuur is informeel en biedt ruimte voor de ontwikkeling en het welzijn van ons meest waardevolle kapitaal.

Ook een (technisch Frans) vertaling nodig?
Stuur je mail naar: info@topvertalers.nl

Langetermijndenkers sinds 1992. Wij denken graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen