Technisch vertaler

Technisch vertaler

Vaktaal door technisch vertaler

Ons contactpersoon werkt als marketingprofessional bij Super B, Battery Technology. Tijdens een enthousiast gesprek op een maritieme vakbeurs gaf zij aan dat een correcte technische vertaling voor Super B erg belangrijk was en dat de kwaliteit van eerdere vertalingen te wensen over had gelaten. Zij ondervond het als een probleem om de juiste technisch vertaler te vinden; iemand die niet alleen de betreffende taal machtig was maar die zeker ook snapte waar het in de accutechnologie om draaide. Iemand die wist waar het over ging, een technisch vertaler die de taal van Super B zo sprak, alsof je met een collega van doen had.

Super B internationaal georiënteerd

Super B werkt wereldwijd en benadert haar zakelijke relaties in hun eigen taal. Dit geldt niet alleen voor de website – het visitekaartje van het bedrijf – maar ook voor vertalingen van handleidingen voor de (eind)gebruiker. In zo’n handleiding kun je je geen fouten veroorloven. Daarom staat de vertaalkwaliteit bij Super B hoog in het vaandel.

De juiste vertaler bij de juiste opdracht

Voor deze opdracht moest TopVertalers een vertaler vinden die van het Engels naar het Nederlands kon vertalen, die zowel technisch als marketingtechnisch onderlegd was en die thuis was in de botenbouw.
Al deze vaardigheden vonden wij terug in een van onze vertaalsters.

Technisch vertaler: kwaliteit ruim binnen de deadline

“De kwaliteit van de vertalingen was boven verwachting hoog en bovendien kregen we de teksten ruim vóór de afgesproken leveringsdatum terug. Ook de persoonlijke benadering ervaar ik als zeer prettig en de service en de snelheid waarmee er gereageerd wordt, is beslist uniek te noemen. Fijn dat we op TopVertalers kunnen bouwen. Nieuwe vertaalopdrachten zitten er al weer aan te komen”, aldus ons enthousiaste contactpersoon.

Pasklare oplossingen in de accutechnologie

Super B is sinds 2007 dé expert op het gebied van de accutechnologie. Met passie ontwikkelt en innoveert Super B alles dat te maken heeft met de opslag van energie en loopt voorop als het gaat om handhaving van de kwaliteit. Al jaren ontwikkelaar en producent van hoogwaardige lithiumaccu’s voor maritieme, automotive, recreatieve en industriële toepassingen, motorfietsen, en UPS. Daarnaast ontwikkelt Super B pasklare oplossingen voor elke branche.

Zit u ook in de accutechnologie en wilt u weten wat TopVertalers voor úw bedrijf kan betekenen?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.

Over de schrijver
Reactie plaatsen