Technische vertaling

Technische vertaling

Onze relatie met STODT toekomsttechniek uit het Overijsselse Hengelo gaat reeds jaren terug. STODT draagt zorg voor bedrijfsopleidingen en geeft adviezen. Daarmee worden leerlingen in de techniek klaargestoomd voor de toekomst. De technische vertalingen van TopVertalers zorgen daarbij dat de opleidingen, cursussen en adviezen op correcte wijze ook in andere talen te volgen zijn.

Snelle reacties en snelle levering

De PR-coördinator/directiesecretaresse is dan ook enthousiast over de geleverde vertalingen van TopVertalers: “Het gemak waarmee ik de aanvragen kan doorgeven is uitstekend te noemen. En er wordt altijd heel erg snel gereageerd. Soms wel eens zo snel dat ik intern nog niet eens de tijd heb gehad om het te verwerken, haha. Niet alleen wordt op mijn aanvraag snel gereageerd maar ook de levering. Nooit langer dan 2 à 3 dagen en dat is altijd binnen de afgesproken termijn”.

Jullie klantvriendelijkheid is top!

Ook het intermenselijk aspect is voor de medewerker van STODT erg belangrijk: “Jullie klantvriendelijkheid is top! Niet alleen het contact met de relatiebeheerder is uitstekend te noemen, maar zeker ook ons contact met de binnendienst van TopVertalers. Ik beveel TopVertalers daarom aan bij onze relaties als het gaat om hoogkwalitatieve technische vertalingen”.

STODT, de complete bedrijfsopleider

STODT verzorgt meer dan 250 verschillende cursussen en BBL-opleidingen op MBO- en HBO-niveau.

STODT is een zelfstandig kenniscentrum en een praktijkopleider dat bedrijven in de maakindustrie helpt om hun engineering- en productieprocessen te verbeteren en zo een blijvend hoger rendement te behalen. Hierbij ligt het zwaartepunt op de praktijk, deskundige begeleiding, advisering, een up-to-date lesprogramma en een modern CNC-machinepark. De focus wordt gelegd op de optimale inzet van medewerkers, organisatie en moderne productietechnologie.

Als specialist in het opleiden in de CNC-verspaning en mechatronica op niveau 3, 4 en HBO, werkt STODT met een gestructureerd lesprogramma met eigen ontwikkeld lesmateriaal dat aansluit op de eisen van de maakindustrie in Nederland. Veel praktijk, intensieve en deskundige begeleiding is de kracht van een BBL-opleiding bij STODT.

Ben je zelf bedrijfsopleider of werk je er bij een, al dan niet in de techniek, en heb je regelmatig vertalingen nodig? Wil je ook eens ervaren hoe jouw klanten het werk van een TopVertaler waarderen?

Neem even contact met ons op: info@topvertalers.nl of vraag meteen een offerte aan.

Wij helpen je graag.

Over de schrijver
Reactie plaatsen