Vertaalbureau Engels

Vertaalbureau Engels

Vertaalbureau Engels
Engels is een wereldtaal en als Vertaalbureau Engels zijn wij uiteraard specialist in de Engelse taal. Onze hoogopgeleide vertalers vertalen met gemak en gevoel van en naar het Engels. Natuurlijk zijn er mensen die met net zoveel gemak een tekst naar het Engels vertalen, het vak is immers verplicht op de middelbare school en de gangbare taal binnen verscheidene universitaire en beroepsopleidingen. Echter, gaat het om zakelijke Engelse vertalingen, het zogenaamde ‘Business English’, dan is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk en is het verstandig een professioneel vertaalbureau in te schakelen.

Een goede Engelse vertaling

Een goede vertaler Engels heeft een meerjarige Engelse taalopleiding genoten of is een native speaker, om op een hoog niveau teksten te kunnen vertalen naar het Engels. Een gedegen Engelse vertaling heeft dus meer voeten in de aarde en een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden. Negatieve gevolgen als verminderd vertrouwen bij klanten, imagoschade of zelfs verlies van klanten zijn geen uitzondering.

Verschillen in woordgebruik, spelling, grammatica en uitspraak

Neem bijvoorbeeld alleen al het verschil tussen Newspaper English en Oxford Spelling , klinkt hetzelfde maar dat is het niet. Er zijn duidelijke verschillen in woordgebruik, spelling, grammatica en uitspraak. De spellingstandaard bijvoorbeeld die wordt gebruikt door ongeveer twee derde van de Britten en is gepopulariseerd door de Britse kranten, is de zogenaamde ‘Newspaper Spelling’. Deze vorm overheerst bijvoorbeeld in folders, brochures en ander reclamemateriaal. Werkt prima dus voor website vertalingen en het vertalen van marketingteksten, echter wordt door veel internationale organisaties en voor academische publicaties veelal de ‘Oxford spelling’ gebruikt. Snapt u het nog?

Bij TopVertalers kunt u er zeker van zijn dat Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep vertaald worden en met kennis van de verschillen in woordgebruik, grammatica en spelling.

Waarom kiezen voor een specialist in de Engelse taal?

Vertaalbureau Mooievertaling beschikt over hoogopgeleide vertalers Engels met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door uitsluitend gebruik te maken van native-speakers (personen met het Engels als moedertaal) en elke vertaling nauwkeurig te laten controleren door een revisor, kunnen wij hoge kwaliteit garanderen.
Wij beschikken daarom ook over de certificeringen en zijn aangesloten bij verschillende vertaalbrancheorganisaties.

Vertaalbureau Engels

U zoekt een Vertaalbureau Engels? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen