Vertaalbureau Enschede

Vertaalbureau Enschede

Gemeente Dinkelland omvat zowel Denekamp als Tubbergen, gelegen in het mooie Twente. De communicatiemedewerkster van de gemeente regelt ook de zaken voor Noaberkracht, een gemeentelijk orgaan voor (buren)hulp. Want Noaberkracht, dat werkt gewoon beter.

Vertaalbureau Enschede

“Ik ben enthousiast over de geleverde diensten van TopVertalers”, laat de communicatie-expert ons weten. “Een opdracht doorgeven is erg simpel en bovendien reageren jullie altijd direct op mijn mail: heel vriendelijk en in spontane bewoordingen. TopVertalers is een vertaalbureau dat snel levert, zelfs vaak veel eerder dan afgesproken. Binnen de afgesproken termijn is namelijk wel net zo prettig, aangezien het is vaak van onze kant toch spoed heeft. Ook heb ik grote waardering voor de persoonlijke informatie die jullie me geven bij een vertaalopdracht”.

Speech door de burgemeester: zeer goed vertaald

“De laatste vertaling was een speech die de burgemeester moest houden. Je kunt je voorstellen dat je je daarin geen fouten kunt permitteren. Het was echter een zeer goede vertaling, waarin zelfs de terminologie van de Twentse volkssport ‘klootschieten’ door TopVertalers op juiste wijze werd verwoord. Ik ben zeer te spreken over jullie en over de persoonlijke kennismaking. Ik vind het klantvriendelijk en professioneel; de echte Twentse gastvrijheid. Ik blijf zeker bij jullie terugkomen”, aldus de enthousiaste Twentse.

“Noaberkracht Dinkelland Tubbergen is één ambtelijke organisatie, die de volledige bedrijfsvoering voor de beide gemeenten Dinkelland en Tubbergen voert. Het komt niet vaak voor, maar af en toe moeten de bestuurders toch een woordje in een andere taal spreken. Bijvoorbeeld in het Engels, tijdens de Entante Florale Europa. Je kan er dan voor kiezen om zelf je tekst te vertalen, met de kans dat je bijzondere ‘Van Gaal-achtige’ uitspraken doet. Soms kan dat grappig zijn, maar een foutieve vertaling kan ook vervelend uitpakken. Daarom zochten wij naar een professioneel vertaalbureau. Het liefst een gevestigd en met roots in Twente, omdat wij graag samenwerken met lokale ondernemers. Als snel viel de keuze op TopVertalers (toen nog gevestigd als vertaalbureau in Enschede), mede vanwege het feit dat zij werken met zogeheten moedervertalers. De oprechte klantvriendelijkheid, snelle en duidelijke communicatie en zeer goede vertaling, zorgde ervoor dat wij al snel terugkwamen met een tweede opdracht.”

Werk jij ook voor een gemeente en wil je weten wat TopVertalers voor jou kan betekenen?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag.
Houd jij niet van het invullen van formulieren? Je mail is net zo welkom: info@topvertalers.nl

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen