Vertaalbureau juridisch

Vertaalbureau juridisch

Gerechtsdeurwaarder Vanhommerig, Incasso- en Rechtspraktijk in Enschede bestaat uit specialisten op het gebied van het incasseren van vorderingen, debiteurenbeheer en juridisch advies. De dienstverlening van Vanhommerig houdt niet op bij de grens, regelmatig werkt men ook in Duitsland. Wanneer dát het geval is, maakt Vanhommerig gebruik van de juridische vertaalexperts van TopVertalers, dat als vertaalbureau juridisch professionele vertalingen levert.

Vertaalbureau juridisch

Aangezien het kantoor van Vanhommerig dichtbij de Duitse grens gevestigd is, komt het geregeld voor dat er actie ondernomen moet worden in Duitsland en ook dat er sprake is van een Duitse opdrachtgever. Hoewel zij zelf de Duitse taal goed beheersen, laten ze het vertalen van ambtelijke en formele (proces)stukken graag over aan de experts van TopVertalers (vertaalbureau juridisch). Want gelukkig zijn de experts van TopVertalers thuis in de juridische vaktaal, ook in het Duits. Het juridisch jargon luistert tenslotte zeer nauw.

De samenwerking verloopt naar volle tevredenheid

De samenwerking met TopVertalers als vertaalbureau, verloopt voor Vanhommerig al twintig jaar naar volle tevredenheid. De juridisch medewerkster vertelt: “Ondanks dat wij vaak spoedklussen hebben, worden de vertalingen altijd zeer snel en correct geleverd. Bovendien ervaar ik het team van TopVertalers als zeer enthousiast, vriendelijk en discreet. Daarnaast vind ik ook het persoonlijke contact erg prettig. Ga vooral zo door, want ik beveel jullie zeker aan”.

Vanhommerig. Deskundig, flexibel en vasthoudend

Gerechtsdeurwaarder Vanhommerig, Incasso- en Rechtspraktijk in Enschede is op 1 september 1993 in Enschede gestart, als eenmanszaak, en uitgegroeid tot een modern en deskundig gerechtsdeurwaarderskantoor. De pro-actieve oplossingsgerichte wijze waarop aan de (ambtelijke) dienstverlening inhoud wordt gegeven, staat borg voor een duurzame relatie met de opdrachtgevers. De inhoud van de dienstverlening kenmerkt zich naast snelheid, accuratesse en een in alle opzichten goed uitgerust kantoor, ook door de kennis van het invorderingsrecht, de grenzen daarvan, de flexibiliteit en waar nodig vasthoudendheid bij behandeling van zaken en de voortdurende bereikbaarheid van de gerechtsdeurwaarder, juristen en overige dossierbehandelaars.

Wil je er ook op kunnen vertrouwen dat je een professionele goede vertaling ontvangt?
Neem dat vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
We denken graag voor de lange termijn met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen