Vertaler Engels Duits

Vertaler Engels Duits

MetalFace.com is het eerste professionele netwerk voor metaalrecyclers. Niet alleen kun je er onderling contacten leggen, maar je blijft ook op de hoogte van de ontwikkelingen in de metaalmarkt. Elke ochtend vult MetalFace de site met beursberichten uit de metaalsector. De gecertificeerde technisch en financieel vertaler Engels Duits van TopVertalers zit elke werkdag klaar om de vertaling vóór 09:00 uur af te leveren.

Vertaling binnen 30 minuten in huis

Iedere ochtend is er die tijdsdruk: de beursberichten komen tussen ’s ochtends vroeg bij de vertaler binnen en moeten dan in zeer korte tijd vertaald worden zodat ze om 9:00 uur al op metalface.com staan. De officemanager geeft verheldering: “Het was een heel gepuzzel om uiteindelijk bij TopVertalers uit te komen. Samen met hen hebben we het hele proces geautomatiseerd zodat wij er geen omkijken meer naar hebben. Door de goede afspraken met TopVertalers is de vertaling vaak al met een half uur binnen”.
Deze deadline kan gewaarborgd worden omdat iedere ochtend de vaste professionele ‘certified technical and financial specialist’ klaar zit om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Gecertificeerd technisch en financieel vertaler Engels Duits

MetalFace is meer dan tevreden: “De vertalingen wordt niet alleen dagelijks in recordtijd geleverd maar ook in de juiste technische bewoordingen. De expert van TopVertalers zorgt daarmee voor betrouwbaarheid en een goede constante kwaliteit. We hebben er geen omkijken meer naar. Tegen bedrijven met technische terminologie zou ik zeggen: Ga naar TopVertalers. Zij verstaan hun vak”.

MetafFace, het platform voor metaalrecyclers

MetalFace is er voor metaalhandelaren die met elkaar contacten kunnen leggen en met collega’s bij 15.000 internationale bedrijven. Men wordt eenvoudig gevonden door lokale en internationale metaalrecyclers. Hierdoor wordt de gebruiker geholpen om zeer doeltreffend te handelen. Het platform is geheel gratis en zal dat ook altijd blijven! Het is geheel en al ontwikkeld met de metaalrecycler in gedachten. In 15 seconden kun je een account aanmaken en direct zien wat wordt bedoeld. Anticipeer, netwerk, volg prijsontwikkelingen en valutafluctuaties, communiceer, vind en word gevonden.

Ook een specifieke vertaling nodig, waarbij kennis van zaken en zorgvuldigheid zeer belangrijk is? Neem contact op via info@topvertalers.nl
Wij denken graag op lange termijn met u mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen