Vertaler Engels Frans

Vertaler Engels Frans

Elburg-Smit is een internationale partij voor verpakkingen in de botanische sector. Voor een klant in Canada, moesten er specifieke vertalingen komen in het Quebecois, het Canadese Frans. Hiervoor werd door Elburg-Smit een vertaler Engels Frans van TopVertalers ingeschakeld. TopVertalers, het bureau dat experts in huis heeft in de groenindustrie; zelfs uit het Franstalige gedeelte van Canada.

Een vertaler Engels Frans met ‘groene’ terminologie

De commercieel verantwoordelijke voor deze Canadese klant laat weten: “Het was voor ons moeilijk om aan een betrouwbare vertaler Engels Frans te komen die niet alleen Quebecois spreekt maar ook bekend is in de botanische sector.
TopVertalers heeft aan onze vraag voldaan en onze klant is tevreden”.  En zo is de cirkel rond: tevreden klanten zorgen voor meer omzet en dus ook voor meer afname.

Verrassend snelle levering

“De expert van TopVertalers heeft ons verrassend snel aan een vertaling geholpen. Zeker als je het tijdsverschil met Canada ook nog eens in acht neemt. Wij kregen het document binnen de afgesproken termijn klaar voor gebruik aangeleverd. Het zijn vriendelijke medewerkers die meer doen dan alleen maar het uitvoeren van een opdracht. De begeleiding voor, tijdens en nadien noem ik top!”, aldus Elburg-Smit.

Elburg-Smit, creatieve partner voor de botanische sector

Elburg-Smit líjkt een gewone drukkerij in een kleine gemeente in de Randstad, maar deze naam is méér. Elburg-Smit bestaat uit een team met kennis van grafische producten én van de botanische sector. Al ruim 80 jaar is dit bedrijf gespecialiseerd in de productie van labels, verpakkingen, etiketten en promotiematerialen voor botanische gewassen. Hierdoor is Elburg-Smit in staat om producten conceptueel te versterken. Bovendien onderscheidt zij zich door de techniek: de modernste machines staan garant voor kwaliteit en het beste drukwerk voor jouw product. Als toeleverancier van de botanische sector voelt Elburg-Smit zich betrokken bij het milieu. Een product is namelijk pas écht ‘groen’ als de verpakking of het etiket ervan gedrukt is op bio-materiaal of op FSC- of PEFC-karton.
De drukkerij werkt met gerecyclede kunststoffen en heeft meerdere certificeringen op haar naam. Daarnaast werkt het team nauw samen met haar klanten als deze een nieuw concept of nieuw product in de markt willen zetten. Denk daarbij aan producten die specifiek zijn afgestemd op doelgroep, lifestyle en trends. Neem meteen even een kijkje in de webshop: ebmshop 
Zeker de moeite waard!

Ook een betrouwbare vertaler nodig?
Neem gerust vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
We denken graag met u mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen