Vertaler Juridisch

Vertaler Juridisch

In een vertaling kun je je geen fouten permitteren, zeker niet als je als vertaler juridisch werkt aan een belangrijke beëdigde vertaling. Dat luistert zeer nauw. TopVertalers levert al jarenlang beëdigde vertalingen voor veel juridische dienstverleners, zoals advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarders en notarissen. En in dit geval deelt Suwijn Notarissen, gevestigd in het centrum van het Overijsselse Hengelo, hun ervaringen.

De notarieel medewerkster laat ons weten: “Soms moeten belangrijke documenten vertaald worden in een taal waar ik nog nooit van gehoord heb. Zo kregen wij onlangs een aanvraag voor Afghaans. Echter van TopVertalers kwam ik te weten dat men in Afghanistan eigenlijk geen eigen nationale taal heeft, maar dat het dan zou moeten gaan om Dari of Pasjtoe.
Kijk, dat is toch wat anders dan Engels of Duits”.

Correcte juridische vertalingen door een gespecialiseerde vertaler juridisch

De medewerkster van het notariskantoor is blij met specialistische dienstverlening van TopVertalers, het vertaalbureau in Overijssel.
“Jullie zorgen altijd voor correcte juridische vertalingen. Of het nu gaat om een hele aparte taal zoals in bovengenoemd geval of gewoon om Engels, Duits of Frans. Ik krijg altijd meteen een vriendelijk en persoonlijk bericht terug en zo nodig dus ook adviezen. Bovendien wordt de vertaling altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. Dat noem ik klantvriendelijk en ik zou TopVertalers dan ook zeker aanbevelen voor juridische vertalingen. De mensen die als vertaler juridisch werken voor TopVertalers, leveren goed werk.”

Het notariskantoor

Suwijn Notarissen bestaat uit een enthousiaste en betrokken groep mensen met jarenlange ervaring in het notariaat. Zij zijn u graag behulpzaam door het verrichten van uiteenlopende notariële diensten en door het geven van de nodige adviezen op maat. Suwijn Notarissen is een laagdrempelig kantoor en staat in de markt bekend als servicegericht en deskundig, waarbij een lange termijnrelatie met de cliënt het uitgangspunt is. Specialisatie per vakgebied is ver doorgevoerd, of het nu gaat om relatie, familie, erfrecht, vastgoed of ondernemingsrecht. Tevens is er ook veel algemene kennis in huis, dus u wordt efficiënt en op het juiste niveau geholpen.

Een knaller van een vertaling nodig?
Stuur een mailtje naar: info@topvertalers.nl

Als langetermijndenkers denken wij graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen