Vertaler Medisch

Vertaler Medisch

Wie heeft een ‘vertaler medisch’ nodig? Neem nu Medica Europe BV.
Winnaar 2015 in de medische hulpmiddelenbranche en gevestigd in het Brabantse Oss.
Zij biedt complete concepten voor de operatiekamer
, de intensive care, anesthesie, neonatologie, cardiologie en radiologie, CSA, hygiëne en infectiepreventie.
Omdat Medica Europe door heel Europa met distributeurs werkt, zijn specialistische medische vertalingen gewenst. Hiervoor worden al jaren de verschillende medische experts van TopVertalers ingeschakeld. Zij zorgen voor de juiste vertaler medisch. 

Een vertaling met specialistische termen

Voor specialistische medische producten zijn zeer nauwkeurige en betrouwbare vertalingen nodig. Je kunt je voorstellen dat daar absoluut geen fouten in mogen sluipen. De gevolgen kunnen namelijk desastreus zijn. De managementassistente legt uit: “Gelukkig kunnen we al jaren terugvallen op de betrouwbare vertalingen van TopVertalers. Je weet dat ze voor elke denkbare talencombinatie een vertaler medisch paraat hebben staan; zij ontzorgen ons hiermee”.

 

 

Betrouwbare vertalingen snel geleverd

“Het bespaart ons veel werk” aldus Medica Europe. “Het handelt bij ons om vaktechnische termen die wij in de buitenlandse talen niet machtig zijn. Wij kunnen dan ook blind vertrouwen op de vakkennis van elke vertaler medisch van TopVertalers. Zij zijn zeer klantvriendelijk, reageren accuraat en leveren zeer snel. Met de betrouwbare en kwalitatieve hoogstaande vertalingen zijn we erg blij. Ik zal een ieder TopVertalers van harte aanbevelen, zeker weten!”

Medica Europe, ‘Serving Solutions’

“Serving solutions’ is meer dan een slogan – het zijn de kernbegrippen van Medica Europe. Haar concepten zijn erop gericht oplossingen te bieden, om u te dienen.
De missie is om samen met haar cliënten de beste resultaten te halen door een efficiënte inzet van mensen en middelen. In de huidige gezondheidszorg moeten namelijk steeds minder mensen met minder middelen méér bereiken. Doelmatigheid is dus een kernwoord. Medica Europe stelt zich tot doel de kosten inzichtelijk te maken. En een deel van de logistiek uit handen van het ziekenhuis te nemen. Hierdoor kunnen de zorginstellingen, ziekenhuizen en specialisten zich bezighouden met hun kerntaak: de zorg voor patiënten. 

Ook een specialistische vertaling nodig?
Neem gerust vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
Wij denken graag op lange termijn met u mee.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen