Vertaler Nederlands Pools

Vertaler Nederlands Pools

Aangezien de Europese arbeidsmarkt steeds verder liberaliseert en internationaliseert, geeft dit Larex Personeelsbemiddeling (onderdeel van DiT Holding) de dynamiek om een toonaangevende rol te (blijven) spelen in de werving en selectie van gekwalificeerd en gemotiveerd Europees technisch personeel. De arbeidskrachten moeten niet alleen in hun eigen taal kunnen worden aangesproken, ook de contracten en technische instructies moeten nauwkeurig in de gewenste taal worden omgezet. Dit vraagt uiteraard om secuur vertaalwerk. En dus werkt Topvertalers voor Larex met verschillende vaste vertalers: een vertaler Nederlands Pools, een vertaler Nederlands Slowaaks, een vertaler Nederlands Roemeens, een vertaler Nederlands Tsjechisch, een vertaler Nederlands Hongaars, een vertaler Nederlands Spaans, een vertaler Nederlands Engels en een vertaler Nederlands Duits. En voor de contracten wordt het juridische team voor deze talen ingezet. 

Vertaler Nederlands Pools

De marketingmedewerkers van Larex zijn zeer te spreken over het vertaalwerk door TopVertalers: “De samenwerking met de projectmanager van TopVertalers zorgt ervoor dat de afspraken constructief en duidelijk zijn. De lijnen zijn kort, er wordt snel gereageerd, de vertalingen worden altijd binnen de afgesproken termijn geleverd en – het belangrijkste – er wordt naar ónze wensen geluisterd. Bovendien vinden we het erg prettig dat er inhoudelijk advies wordt gegeven, zodat ook onze uitingen op social media en de inhoud van onze nieuwsbrieven taalkundig kloppen”.

Dat geeft rust, geen discussies

“Larex heeft veel medewerkers uit Oost Europa. De teksten van het vorige vertaalbureau leidden vaak tot interne discussies. Daar zijn we nu van af.” Door de vertalingen van de taalkundige experts van TopVertalers zijn er volgens de marketingmedewerkster intern minder discussies en zorgt het voor meer rust. “Wij kunnen nu volledig vertrouwen op een correcte afhandeling en ik kan mij nu weer focussen op mijn werk. Ik beveel TopVertalers bij iedereen aan”, aldus de sympathieke marketingspecialist.

Larex heeft de technische vakman voor u

Heeft uw organisatie behoefte aan technisch personeel? Zoekt u een ervaren vakman, die per direct of binnen afzienbare tijd inzetbaar moet zijn? Dan bent u bij Larex aan het goede adres. Larex beantwoordt uw vraag naar technisch personeel met een uitgebreid personeelsbestand van ervaren technische vakmensen. Uw wensen worden door onze accountmanagers snel en effectief gekoppeld aan gespecialiseerde vaardigheden van het vakpersoneel. Het Duitse, Poolse, Tsjechische, Roemeense, Spaanse, Hongaarse en Slowaakse personeel is gekwalificeerd,  gemotiveerd en heeft minimaal drie jaar werkervaring. Technisch personeel van Larex vormt daardoor een waardevolle aanvulling op uw organisatie. Zowel voor de korte als de lange termijn.

Werkt u ook met mensen uit het voormalige Oostblok en hebt u het gevoel tegen een taalbarrière aan te lopen?
Als langetermijndenkers helpen wij u graag: info@topvertalers.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen