Vertaling Duits Nederlands

Vertaling Duits Nederlands

Een Duitse producent van reformartikelen die in Nederland een afzetmarkt heeft, kan niet om de Nederlandse taal heen en moet voor een vertaling Duits Nederlands op zoek naar iemand die deze taal goed beheerst én thuis is in het specifieke woordgebruik van de voedselindustrie.

Waar anders vind je zo iemand, anders dan … in Nederland!
In dit geval gaat het om Gefro uit het Beierse Memmingen, producent van reformproducten als sauzen, soepen, kruiden en andere producten.

Vertaling Duits Nederlands

Gefro was op zoek naar een vertaalbureau dat de teksten bij hun voedselproducten op een gedegen manier kon vertalen. Niet heel verwonderlijk dat ze bij TopVertalers uitkwamen. TopVertalers werkt immers al tientallen jaren voor grote namen in de voedselindustrie (o.a. Johma, Vivera) en kan door al deze vergaarde kennis, betrouwbare vertalingen op maat leveren.

Gefro was dan ook zeer te spreken over de kwaliteit van de vertaling: “Bovendien heb ik het als heel plezierig ervaren dat jullie zo snel reageerden op mijn aanvraag. Ook de afhandeling werd snel door jullie geregeld. Helemaal top!”

“Ook jullie aftersales is erg netjes te noemen”

“Het bezoek in onze stand was in ieder geval zeer open en vriendelijk en ook jullie aftersales is erg netjes te noemen. Ik zal jullie zeker aan onze relaties aanbevelen”, aldus de sympathieke Beierse.
Gefro kwam zelfs met een tip voor de site van TopVertalers ten behoeve van de Duitse markt!
Elk advies nemen wij ter harte dus is onze afdeling ICT nu met deze tip aan de slag 😉 Waarvoor dank.

Gefro Reformversand

Gefro werd in 1924 opgericht door de broers Jozef en Ignaz Frommlet, twee boerenjongens uit het Beierse Memmingen. Toen ter tijd had niemand durven dromen dat dit bedrijfje in koloniale voedselproducten, zou uitgroeien tot een van de meeste bekende reform webwinkels van de Zuid-Duitse bondsstaat. Op de site van gefro.de vind je niet alleen de biologische sauzen, kruiden en soepen, maar ook recepten, tips en blogs. Eet smakelijk (en gezond)!

Doet u zaken met Duitsland en wilt u zelf eens ervaren hoe weinig werk u heeft aan een tekst die door een écht ervaren professionele vertaler voor u is vertaald? Mail ons gerust: info@topvertalers.nl

Wij kijken verder dan de neus van uw klant lang is en denken graag met u mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen