Vertaling Nederlands Frans

Vertaling Nederlands Frans

In het Twentse Oldenzaal is ClimaRad gevestigd. Het bedrijf verzorgt decentrale ventilatie-oplossingen voor gebouwen in de zorg, in woningen en in utiliteitsgebouwen.
ClimaRad levert vooral in Nederland, maar ook daarbuiten, dus moet er bij hun producten passende documentatie in de juiste taal worden gemaakt. TopVertalers leverde deze passende technische vertaaloplossingen graag in de vorm van een professionele vertaling Nederlands Frans.

Een woordenlijst met terminologie

ClimaRad legt uit: “Omdat onze uitingen gaan over specifieke technische oplossingen met bijbehorende terminologie, is het van belang dat het jargon correct maar ook consequent weergegeven wordt. Het aanleggen van een woordenlijst door TopVertalers is dan ook zeer nuttig. En het bijhouden van zo’n vocabulaire zorgt ervoor dat ons taaltechnisch probleem geen puzzelwerk hoeft te worden”.

“De prijs van de vertaling Nederlands Frans bleek enorm mee te vallen”

“Ik kan een ieder TopVertalers aanbevelen. Het contact is gemakkelijk te leggen, men is zeer klantvriendelijk en accuraat. De levering is buitengewoon snel, zelfs wanneer het dus gaat om gecompliceerde technische vertalingen, aldus de marketingmedewerkster van ClimaRad.

ClimaRad, decentrale ventilatie

De ClimaRad ventilatietoestellen hebben een ingebouwde warmteterugwinning-unit (WTW) en ventileren rechtstreeks via de gevel. Hierdoor zijn complexe luchtkanalen overbodig. De ingebouwde sensoren meten de luchtkwaliteit automatisch, op basis van CO2, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Het systeem weet op die manier altijd precies hoeveel frisse, voorverwarmde lucht er toegevoerd moet worden. Afzuiging van de zogenaamde natte ruimtes vindt plaats via de ClimaRad Fans, ClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox zodat ook in deze ruimtes een goede binnenluchtkwaliteit gegarandeerd is. De ClimaRad ventilatietoestellen communiceren draadloos met de ClimaRad fans/boxen. ClimaRad ventilatie-oplossingen zorgen daardoor geheel automatisch voor een prettig en gezond binnenklimaat, waarbij in elk vertrek  maximaal energie wordt bespaard, zonder dat de gebruikers last hebben van buitengeluid.

Wilt u ook een TopVertaling?

Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
En vraag gerust een offerte aan, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen