Vertaling Turks

Vertaling Turks

Ook De Zorgmensen hebben een goede vertaling Turks ontvangen.
Voor mensen in Apeldoorn die zorg nodig hebben, is De Zorgmensen een schot in de roos. Zij besteden al hun tijd aan datgene waar het voor u om draait: goede zorg.
In het meest recente klanttevredenheidsonderzoek behoort de dienstverlening van De Zorgmensen tot de top 10 van Nederland. TopVertalers hielp De Zorgmensen met de Vertaling Turks van cliëntinformatie met betrekking tot een medische applicatie.

Een vertaling Turks met een beperkt budget

De medewerkster beleidsvoering laat weten: “De zorg moet het doen met steeds minder geld. De subsidiekraan wordt langzamerhand steeds meer dicht gedraaid en de inkomsten staan onder grote druk. We moeten dus erg op onze uitgaven letten. Bovendien moest het binnen een korte tijd gerealiseerd worden. Gelukkig konden we met ons beperkte budget toch terecht bij TopVertalers. Zij hebben ons hiermee geweldig geholpen. Dat is een hele zorg minder”.

Communiceren in een multiculturele samenleving 

Onze samenleving wordt steeds meer gemêleerd en daardoor komt er ook steeds meer variatie in talen. Hierdoor komen diverse bedrijven en instellingen ook veel  vaker voor spraakproblemen te staan. De zorg is hierin geen uitzondering. “Wij kunnen ons nog wel redden met Engels en Duits, echter krijgen wij steeds vaker te maken met overige talen die wij niet machtig zijn. Fijn dat we dan op TopVertalers voor bijvoorbeeld een vertaling Turks kunnen terugvallen, want het is belangrijk om te communiceren met een ieder in multiculturele samenleving”, aldus De Zorgmensen.

De Zorgmensen, een hele zorg minder

De Zorgmensen is een middelgrote kwaliteitsspeler in de zorgdienstverlening met drie zorgcentra in Apeldoorn. Klein genoeg om wendbaar te kunnen inspelen op verandering; groot genoeg om met lef gerichte initiatieven met en voor cliënten te ontwikkelen en in te voeren. Deze vakmensen leveren een breed palet aan hoogwaardige kwaliteitszorg, waar mogelijk naar behoefte en op maat van de cliënt. Zij streven daarbij naar het maximaal haalbare binnen de grenzen die gesteld worden. De Zorgmensen willen van persoonlijke betekenis zijn in de kwaliteit van leven van hun cliënten door een combinatie van vakkennis, gedrevenheid, lef en efficiency. Zij blijven bouwen aan de best mogelijke zorg, samen met en voor hun cliënten.

Wil je ook een Vertaling Turks, Duits, Engels, of…?
Neem vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
Als langetermijndenkers denken we graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen