Vertalingen

Vertalingen

Omdat Electromach hoogwaardige technische oplossingen op maat bedenkt en maakt, worden ook de bij deze oplossingen horende handleidingen op maat geschreven. Correcte vertalingen zijn daarbij van essentieel belang. TopVertalers levert Electromach al jaren manuals naar het Engels, Duits en Frans, Albanees, Grieks, Russich en Tsjechisch.

Vertalingen: bij elke opdracht een passende moedertaalvertaler

Electromach: “Vertalingen zijn bij ons vaak een ondergeschoven kindje”want als het product ontwikkeld is en de handleiding gemaakt, moet deze manual er uiteraard ook nog voor de eindgebruiker(s) in hun eigen taal komen. Maar het wordt me makkelijk gemaakt door TopVertalers: één mailtje is voldoende en ze weten een passende moedertaalvertaler te leveren die ook nog eens een technische achtergrond heeft. Zo worden onze vaktermen professioneel verwoord en werken we graag samen met dit vertaalbureau dat maatwerk levert”.

Vertalingen en de levering: telkens ruim vóór de afgesproken deadline 

De technische vertalingen moeten vaak onder tijdsdruk worden gemaakt.
“Wij beseffen dat we vaak een opdracht tot vertalen wat laat doorgeven. Maar dat levert eigenlijk nooit een probleem op. TopVertalers levert telkens voor de afgesproken deadline. Deze service vinden wij klantvriendelijk en zorgt ervoor dat we elke keer weer graag terugkomen. En natuurlijk bevelen we TopVertalers met plezier aan, bij  een ieder die op zoek is naar een vertaalbureau dat maatwerk levert”, aldus Electromach.

Electromach als internationaal producent van componenten en systemen 

Electromach (onderdeel van het Duitse Stahl) is een internationaal producent van explosiebeveiligde componenten en besturingssystemen. Hun op maat gemaakte producten worden toegepast in omgevingen waar gas- en/of stofontploffingsgevaar dreigt met name in de olie-, gas- en (petro)chemie en offshore industrie. Hiermee haalt men voordeel uit hun ruim 50 jaar ervaring en expertise. De eisen van de eindgebruiker worden vertaald in de best mogelijke onafhankelijke oplossing, volgens de internationale standaard. Alle producten zijn afgestemd op de wensen van de klant, zowel de ontwikkeling, de bijpassende software, de productie, de assemblage en het testen. Bovendien wordt de klant het ingewikkelde papierwerk uit handen genomen.

Bent u ook internationaal producent en wilt u weten wat TopVertalers voor úw bedrijf kan betekenen?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag.
Houdt u niet van het invullen van formulieren? Uw mail is net zo welkom: info@topvertalers.nl

Over de schrijver
Reactie plaatsen