Website vertalen

Website vertalen

Het Twentse communicatiebedrijf Cross Media Chiefs, maakt al jaren gebruik van de vertaaldiensten van TopVertalers. Naast het persoonlijke contact dat Cross Media Chiefs als erg prettig en nuttig ervaart, is deze opdrachtgever ook zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de vertalingen die ruim voor de deadline worden geleverd. Een website vertalen? Daarvoor draait TopVertalers haar hand niet om.

Kwaliteit garanderen en toch tijd en geld besparen

“Het wordt mij zeer eenvoudig gemaakt om onze opdrachten door te geven en ik krijg altijd vrijwel direct respons. Ook ben ik erg dankbaar voor de service die TopVertalers biedt, om speciaal voor onze klanten een woordenlijst aan te leggen waardoor er tijd en geld wordt bespaard en de kwaliteit wordt gegarandeerd. Zeker wanneer het gaat om specifieke bewoordingen, is zo’n woordenlijst per klant een uitkomst”, aldus de communicatiespecialist.

Website vertalen

Voor een opdracht over kunst was het belangrijk dat de vertaler niet alleen Russisch moedertaalvertaler was maar ook kunstzinnig was onderlegd. Deze zeldzame combinatie (Nederlands > Russisch met een kunstzinnige achtergrond) vond TopVertalers in Ksenia. Verschillende Rijksmusea in Nederland en België behoren tot haar vaste klanten. Cross Media Chiefs was dan ook zeer content met de geleverde kwaliteit: “En een latere toevoeging werd niet eens berekend. Die service is helemaal mooi meegenomen”.

Specialisten in communicatie

Cross Media Chiefs bestaat uit een team van MarCom-professionals met meer dan 25 jaar ervaring in reclame- & studioactiviteiten. Deze professionals vertalen een strategie naar een praktische aanpak en geven vorm en inhoud aan visuele communicatie; niet alleen voor de B2B-markt maar ook voor B2C. Op een treffende wijze vertalen zij uw passie, kennis, kernwaarden en identiteit naar visuele creaties die uw doelgroep in beweging zet.

Ervaar zelf hoe het Cross Media Chiefs-team met specialistische partners ook uw organisatie, dienstverlening en producten tot nog grotere hoogte kan laten stijgen.

Bent u ook communicatiespecialist en wilt u een offerte aanvragen bij TopVertalers? Vragen kost niets:
offerte aanvragen voor vertaling door TopVertalers

Over de schrijver
Reactie plaatsen