Engelse vertaler

Engelse vertaler

Engelse vertaler

In het Overijsselse Rijssen zit een softwarebedrijf van wereldformaat: Recreate. Unieke software-concepten, 3D-presentaties en virtual reality zijn enkele speerpunten waarin Recreate een internationale grootheid is. En juist dat internationale karakter vraagt om specialistische benadering in diverse talen. TopVertalers maakt deze vertalingen. Zo moest er voor een groot Amerikaans bedrijf een overtuigende vertaling komen in het Amerikaans Engels, met slechts een levertijd van een paar uur. Uiteraard door een professionele Engelse vertaler.

Amerikaanse terminologie is tòch net even anders

“Via onze tekstschrijver zijn we bij TopVertalers terecht gekomen. Voor een Amerikaanse klant moesten er specifieke teksten vertaald worden in het Amerikaans Engels.

Normaal doen wij zelf veel in de Engelse taal, maar de Amerikaanse terminologie is tòch net even anders”, aldus Recreate. “Maar je hebt wel een moedertaalvertaler nodig die zelf uit de IT  komt zodat ie deze teksten op de juiste manier kan vertalen”.

Zelf vertalen kost ons teveel tijd, dus kiezen we voor een externe Engelse vertaler

De directeur legt uit: “We moesten een deadline halen. Er was dus haast geboden en bovendien kost zelf vertalen ons teveel tijd en dat hadden we juist niet. TopVertalers werkt gelukkig erg snel en ook de kwaliteit van de vertaling was prima. Het zijn vriendelijke, klantgerichte mensen met experts uit onze branche. De volgende klus zit er alweer aan te komen…”.

Ervaar nu de wereld van straks!

Recreate, opgericht in januari 2014, is een bedrijf dat als doel heeft om de wereld te verbeteren met de disruptieve technieken. Van nu en de toekomst.
Aan het roer van dit bedrijf staan Roy Kamphuis en Martijn Antonissen. Zij hebben het bedrijf uitgebouwd tot een professionele start-up met 19 medewerkers. En dit in nog geen 3 jaar.

De wereld verandert in een razend tempo. Technologie ontwikkelt zich van dag tot dag. En beleving en ervaring worden steeds belangrijker. Dagelijks zoekt Recreate de uitdaging in het verbeteren en ondersteunen van klant- en bedrijfsprocessen. De uitdaging wordt aangegaan met het ontwikkelen van de nieuwste technieken op het gebied van augmented, virtual reality en software. Want om een bedrijfsproces met deze technieken te automatiseren en optimaliseren is meer nodig dan standaard software. Recreate schrijft disruptieve software algoritmes die nog niet eerder zijn ontwikkeld, om zo de unieke doorvertaling naar bedrijfssystemen te maken.

Heb je ook een specialistische vertaling nodig van een Engelse vertaler?
Neem vrijblijvend contact op met info@topvertalers.nl
Als lange termijndenkers denken we graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen