Frans vertalen

Frans vertalen

Een goede technische tekst in het Frans vertalen

Mesa Products International B.V. is een ervaren internationaal handelshuis, dat een grote diversiteit aan consumentenartikelen op huishoudelijk gebied op de markt brengt. Door de groei in de Europese afzetmarkt, zijn ook diverse vertalingen vereist van de gebruikershandleidingen. TopVertalers levert deze passende technische vertaaloplossingen naar volle tevredenheid, aldus Mesa Products. We laten onze teksten graag door TopVertalers in het Duits en Frans vertalen.

Het volledige voordeel eruit halen

“Wij willen uiteraard dat de consumenten in de diverse Europese landen het volledige voordeel uit onze producten weten te halen. Een correcte technische vertaling van de handleidingen is dan ook een must”, volgens Mesa Products. “TopVertalers weet de juiste mensen op de desbetreffende vertaalklus te zetten, en dat is heel prettig aangezien wij die talen niet machtig zijn. De combinatie van moedertaal en een technische achtergrond levert TopVertalingen op. We laten TopVertalers onze teksten dan ook met een gerust hart naar het Frans vertalen”.

Lage prijs en hoge snelheid

De marketingmedewerkster legt uit: “Wij hebben bewust voor TopVertalers gekozen vanwege onze ervaringen in het verleden met een ander vertaalbureau. Behalve dat nu de prijs lager ligt, spreekt ons ook de snelheid aan waarmee de vertalingen geleverd worden. En dat terwijl het niet ten koste gaat van de kwaliteit! TopVertalers reageert altijd binnen het kwartier op mijn mail en ik word altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, al is de opdracht soms ook klein”.

Mesa Products, innovatieve consumentenartikelen

Mesa Products is al ruim 30 jaar actief in de import en export van de meest innovatieve consumentenartikelen. Het bedrijf dat in de jaren ’80 begon, staat sinds 2010 onder leiding van Eric Uyttenboogaard. Sindsdien is het assortiment enorm uitgebreid en geprofessionaliseerd. Mesa Products is constant bezig met de ontwikkeling van de meest innovatieve producten en -oplossingen om onze klanten optimaal te bedienen. Onze producten vinden gemakkelijk hun weg naar de consument via gerenommeerde retailers, Direct Response Television, postorderbedrijven en het internet. Zij ontwikkelen en produceren onze producten zelf, in samenwerking met diverse fabrieken in Azië. In eigen beheer worden tijdens de productie verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd. Daarbij wordt gelet op de kwaliteitsvereisten van deze tijd en de verpakkingsvoorschriften zoals deze bij de afnemers gelden. Door dit samenspel is het bedrijf in staat om onze klanten van een perfect eindproduct te voorzien.

Wil je ook dat we jouw tekst professioneel naar het Frans vertalen?
Stuur je mail naar: info@topvertalers.nl

Als langetermijndenkers denken wij graag met je mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen